De meubels, beelden, lopende- en afgesloten projecten laat ik in willekeurige volgorde zien.

De E.C.A. chair is maakt in 2015,  het project oog in 1987.

Bij  meubels gaat het om zitten en iets doen en het liefst op  een andere manier dan je gewend bent.

Bij lopend project klok . Drie electrische klokken waar apart een grote, kleine en seconde wijzer op een plankje staan.  2 perspex schijven draaien voor elkaar langs en door de uitgezaagde wijzers geeft deze klok de tijd aan.

Lopend project Knipsels zijn foto´s /beelden die mij raken. Een beeld dat goed is knip ik uit en bewaar het. Als ik het na een tijd nog steeds goed vind voeg ik ze toe.

Lopend project Meterkasten  De meterkast met name in oudere huizen zit vaak op lastige plaatsen in de gang. Om een mooie huid om een meterkast heen te maken heb ik een zuilvorm bedacht.  De vorm is opgebouwd uit aan elkaar verlijmde houten planken in een mal. Waar de deuren moeten komen verzaag je de zuilvorm in de gewenste stukken en zet je alles weer in en tegen elkaar. De gaten fungeren als knoppen.

Hennep Kalk Tras is een lopend project dat gaat over een  relatief oude toepassing in de bouwwereld. Het vervaardigen van muren en wanden met een mengsel van hennep, kalk en tras.  Ik ben bezig met het maken van nieuwe producten met hennep, kalk en tras zoals tafels, lampen, krukjes, meubels en  het vervaardigen van prefab bouwelementen voor een tuinhuisje. De lampenkap van Hennep en Kalk is het eerste product geworden. De  toevoering van tras komt bij het volgend product.

Interessante links: het boek Hemp lime construction  a guide to building with hemp lime composites van Rachel Bevan and Tom Woolley en de website www.molgreen.be